Udskæringer.

Dyrene bliver slagtet og parteret hos Egtved slagtehus.
Halve og kvarte dyr. Der kan bestilles i 1/8 – 1/4 – 1/2 kroppe. Prisen på kødet er 60 kr. pr.

Kg Antal kg pr 1/4 svarer til ca. 65 – 85 kg.

Der er altid en god potion fars med.

Vi betaler slagtning og partering.

1. Hoved
 2. Mellemskært, småkød
 3. Tykkam, grydesteg
 4. Filet, højreb, steak
 5. Entrecot, mørbrad, T-bone

 6. Culotte, tyndsteg
 7. Cuvette, tyksteg, klump
 8. Roastbeef, inderlår, yderlår
 9. Tyndbov
10. Tykbov, bovklump
11. Spidsbryst
12. Tykbryst, tværreb, ribs
13. Tyndbryst, tværreb, ribs
14. Flanksteak
15. Skank, ossobuco

Subscribe to RSS feed